Structuur in jouw personeels- en loonadministratie

Een slim systeem dat met je meegroeit

Overzichtelijk, stabiel en werkbaar

Salarissen uitbetalen en wijzigen, loonstroken maken, loonbelasting betalen, verlofregistratie en digitale dossiers bijhouden. Voor al deze werkzaamheden kiezen wij voor Loket.nl als onze digitale medewerker. Een systeem waarmee wij op een overzichtelijke manier vormgeven aan de loonadministratie en waarmee wij efficiënt werken. Loket.nl neemt ons taken uit handen, waardoor wij jou kunnen blijven adviseren op de momenten dat jij het nodig hebt.

Loket.nl past zich aan aan jouw wensen en behoeften en groeit mee met jouw ambities. Wij kennen vervolgens de rechten toe in het systeem. Wil je veel zelf doen? Of geef je liever alles uit handen? Samen geven we vorm aan het systeem, zodat het past bij de organisatie.

Wij vertellen je graag hoe het werkt en wat wij voor jouw uit handen nemen.

Inzicht en overzicht

Jouw werk eenvoudiger door goed inzicht en helder overzicht.

Regie in handen

Samen geven we vorm aan het systeem en pak je zelf de regie.

Specialisten aan de knoppen

Onze specialisten weten hoe het systeem werkt en draaien aan de juiste knoppen.

Een veilige omgeving

Online werken, we weten niet beter meer. Natuurlijk willen we niet meer terug naar ‘alles op papier’. Maar aandacht voor digitale veiligheid is cruciaal voor een werkbare situatie. Loket.nl biedt deze veilige omgeving en vanzelfsprekend is deze ook AVG-proof. Zo zijn de gegevens van jou en jouw werknemers veilig opgeslagen. Loket.nl is voortdurend in ontwikkeling en investeert continu in nieuwe features om het systeem nog meer voor je te laten werken.

Een slim systeem gekoppeld aan jouw systemen

Loket.nl is een flexibel systeem en gaat mee in wat jij wilt. Veelgebruikte systemen, zoals urenregistratiesystemen en rapportagetools, zijn te koppelen aan Loket.nl. Op deze manier zijn alle systemen altijd up-to-date en hoeven gegevens slechts één keer te worden ingevoerd. Ook is er een rechtstreekse koppeling met het betaalsysteem van de Belastingdienst. Dat scheelt tijd bij het betalen van verschillende belastingen.

Meer weten over hoe wij werken?