Wij adviseren en ontzorgen de ondernemer die vooruit wil

Samen op zoek naar de beste oplossing voor jou en jouw personeel

Payroll & HRM Office is een team van specialisten in personeels- en salarisadministratie met kennis van en liefde voor het vak. Vele werkgevers, groot en klein, hebben hun weg naar ons al gevonden. En ook voor de klanten van diverse accountants- en administratiekantoren verzorgen wij de personeels- en salarisadministratie.

Ook jij kunt bij ons terecht! Samen komen we tot de beste oplossing die past bij jouw situatie als werkgever. Altijd maatwerk en tot in de puntjes verzorgd.

Persoonlijk contact is voor ons heel belangrijk. De lijnen zijn kort en jouw vraag is vaak snel beantwoord. Zo leren wij jou en jouw bedrijf goed kennen en anticiperen waar nodig. Wij helpen je graag en snel, zonder dat dat ten koste gaat van de kwaliteit.

Al meer dan 30 jaar dagen wij onszelf uit om vooruit te blijven denken, proactief te handelen en je mee te nemen in de vele veranderingen die onafgebroken op jou als werkgever afkomen. Onze ervaring en opgedane inzichten in combinatie met het gebruik van hoogwaardige technologie geven de zekerheid en zetten jou op voorsprong.

Meer informatie over ons?